Disclaimer – Privacy Statement

Disclaimer

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Met deze website wil Excellent Klinieken u informeren over de klinieken en de behandelingen die daar worden uitgevoerd. De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik.

Excellent Klinieken stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties, informatie op deze website, of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen, kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.

Excellent Klinieken aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van de op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie via het internet.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling door een arts. Voor gericht advies en consult raden wij u aan om een afspraak te maken voor het poliklinisch spreekuur van een van onze medisch specialisten.

Persoonsgegevens

Door middel van het gebruik van de contactformulieren op de website is het mogelijk om informatie op te vragen. Hiervoor vragen wij een aantal persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te nemen. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt, tenzij Excellent Klinieken daartoe wettelijk verplicht is. Uw gegevens worden bewaard totdat u zich bij ons afmeldt.

Privacystatement

Meer informatie over ons privacy statement vindt u hier:

Privacystatement – AVG

Partners

Excellent Klinieken werkt met de onderstaande partners samen.

Partner Excellent Klinieken
Partner Excellent Klinieken
Partner Excellent Klinieken
Partner Excellent Klinieken
Partner Excellent Klinieken
excellent logo
Zoek