Wachttijden

Op deze pagina vindt u onze wachttijden, zoals voorgeschreven door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Deze regeling beoogt wachttijden voor u op eenduidige wijze transparant en vergelijkbaar beschikbaar te maken. De wachttijden worden vermeld in dagen.
Wachttijden

Berekening wachttijden

Onze wachttijden polikliniek en behandeling zijn gebaseerd op de actuele situatie. Dit betekent dat het gaat om de wachttijd vanaf het maken van een afspraak tot uw eerste polikliniekbezoek en/of behandeling.

Wachttijden kunnen in werkelijkheid afwijken, o.a. door – beschikbaarheid van een specifieke specialist – second opinion – onvoorziene omstandigheden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze gegevens.

Pijngeneeskunde18 werkdag
Neurochirurgie15 werkdagen
Neurologie15 werkdagen
Pijngeneeskunde10 werkdag
Neurochirurgie15 werkdagen
Neurologie15 werkdagen

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken”.

excellent logo
Search