Wie zijn wij

Excellent Klinieken, een Zelfstandig BehandelCentrum (ZBC) voor mensen met zowel acute als chronische pijnklachten. Patiënten en cliënten worden begeleid en behandeld door een vast en ambulant (para)medisch team.

Onze missie en visie is het bieden van een individueel behandelplan voor het verminderen van de pijnklachten en verbetering van dagelijks functioneren en kwaliteit van leven. Een (para)medisch team onderzoekt en beoordeelt de pijnklacht(en) van de patiënt waarop een individueel behandelplan wordt afgestemd.

Excellent Klinieken hanteert een platte organisatiestructuur ter bevordering van de betrokkenheid van de individuele medewerkers en vermindering van overbodige managementkosten.

Ons team

Leer onze experts kennen.

Drs. J. Shaikhani

Drs. J. Shaikhani

FIPP
ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST,
BIG-NUMMER 09054521101

Dr. A.G. Munts

Ik ben neuroloog. Van jongs af aan heb ik de werking van het zenuwstelsel interessant gevonden. Het is een mooie uitdaging om mensen met klachten van de hersenen, de zenuwen, het ruggenmerg of de spieren zo goed mogelijk te helpen. Ik neem daar graag de tijd voor!

Dr. A.G. Munts

Dr.

NEUROLOOG,
BIG-NUMMER 19048586801

Drs. P.J.W. Zomers

Als anesthesioloog-pijnspecialist is voor mij het stellen van een goede diagnose het begin van een behandelplan voor de pijnklachten. Dit begint met te luisteren naar de klachten, een goed lichamelijk onderzoek en soms foto’s. Op grond hiervan wordt samen met de patiënt de best mogelijke behandeling gekozen. Meestal is er veel mogelijk voor klachtenvermindering. Behandeling van pijn bij kanker is mijn aandachtsgebied. Bij de Excellent klinieken is het prettig werken in een klein team waarbij iedereen gericht is op het behalen van resultaten en tevreden patiënten.

Drs. P.J.W. Zomers

FIPP

ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST,
BIG-NUMMER 59025108601

Dr. R.F. van Rolde

Ik beoordeel of patiënten in de EK eventueel in aanmerking komen voor een operatie en bespreek de voor- en nadelen hiervan evenals het hoe en waarom.

Gespecialiseerd in afwijkingen aan de wervelkolom. Indien mogelijk wordt de eventuele operatie door mij in een ander ziekenhuis verricht.

Dr. R.F. van Rolde

Dr.
CONSULENT NEUROCHIRURGIE,
BIG-NUMMER 69023528201

Drs. R. de Boer

Drs. R. de Boer

FIPP, CIPS
ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST,
BIG-NUMMER 09054521101

Dr. M. Sommer

Dr. M. Sommer

FIPP, CIPS

ANESTHESIOLOOG-PIJNSPECIALIST,
BIG-NUMMER 39057196301

Dr. J.P. ter Bruggen

Ik ben neuroloog met een aandachtsgebied (hoofd)pijn, bewegingsstoornissen en dystonie. Het vak neurologie is zeer boeiend, omdat je in staat bent met simpele onderzoeksmethoden, ingewikkelde diagnoses te stellen en daar behandelingen op te baseren. Dat geeft mij veel voldoening. Door te werken in een klein en efficiënt team hopen we de beste kwaliteit van zorg aan u te leveren.

Dr. J.P. ter Bruggen

Dr.

NEUROLOOG,
BIG-NUMMER 79020332101

Dr. N. Weerkamp

Neuroloog met aandachtsgebied bewegingsstoornissen, in het bijzonder de ziekte van Parkinson. Werkzaam op de locaties Dordrecht en Zoetermeer.

Dr. N. Weerkamp

Dr.

NEUROLOOG,
BIG-NUMMER 49060887001

H. Macleane

H. Macleane

MPA
PHYSICIAN ASSISTANT,
BIG-NUMMER 19924192781